Heldere Taal  
 

Contact
 

 

Hebt u vragen? Dan horen we dat graag. Onze contactgegevens zijn:

Heldere Taal
Rotterdamseweg 183c
2629 HD  Delft
T: 015 - 268 26 52 
Einfo@helderetaal.nl 
 
Heldere Taal is gevestigd in het Radex-gebouw te Delft, brandpunt van creatieve en innoverende ondernemingen. We beschikken over een kantoor met alle faciliteiten voor presentaties, overleg en briefinggesprekken.  Wilt u een onderwerp met ons bespreken buiten de settting van uw eigen organisatie? Dan bent u van harte welkom.

Routebeschrijving:

Met de auto: op de A13 Rotterdam - Den Haag neemt u de afslag Delft Zuid/TU-Delft (rechts aanhouden, u neemt de weg naar beneden). Vervolgens beneden bij de stoplichten linksaf richting Huismansingel, dan helemaal doorrijden tot aan de T-splitsing waar u rechtsaf gaat. U rijdt nu op de Heertjeslaan. Aan het eind daarvan ziet u aan uw rechterhand het 'Radex'-bedrijvengebouw waarin ons kantoor zich bevindt. Let op: sommige navigatiesystemen hebben moeite met het juiste adres. Als u het adres van onze overburen intypt (Rotterdamseweg 388), gaat alles goed.

Met het openbaar vervoer: neem van station Delft bus 40 richting Rotterdam, tot aan de halte Kluyverweg. Vanaf deze halte volgt u de weg die u na vijftig meter aan uw linkerhand ziet. Aan het eind daarvan vindt u het Radex-gebouw.