Heldere Taal  
 

Klantervaringen
 

 

Enkele opdrachtgevers over ons werk:
 

Robeco 
(Corporate Marketing)

 

 

"Een tekst die binnen de kortste keren klaar moet zijn, het is bij Robeco vaker regel dan uitzondering. Omdat wij hoge eisen stellen, mag snelheid nooit ten koste gaan van kwaliteit. Binnen de financiële dienstverlening is het de uitdaging om vaak complexe materie te vertalen naar een heldere en effectieve tekst. Heldere Taal begrijpt dat uitstekend. Daarnaast waarderen wij de combinatie van een grondige aanpak met fris enthousiasme bij dit bureau. Een prettige bijkomstigheid: Heldere Taal wist zich in zeer korte tijd niet alleen de nodige kennis van beleggen en beleggingsproducten eigen te maken, maar ook de ins en outs van onze huisstijl. Heldere Taal is een naam om te onthouden."
 

Concerncommunicatie gemeente Rotterdam

 

"Professioneel, betrokken, nieuwsgierig en prettig om mee samen te werken. Dat zijn kwalificaties die de Bestuursdienst Rotterdam van toepassing acht op Marc Paulissen van Heldere Taal. Marc verzorgt onder meer artikelen voor Nieuw Rotterdams Tij, het journalistiek getinte blad dat de gemeente maandelijks verspreidt onder mensen die op de hoogte willen blijven van het gemeentelijk beleid. De eindredactie schakelt hem onder meer in voor het houden van interviews met toonaangevende Rotterdamse ondernemers en politici. Dat leidt bijna altijd tot interessante stukken. Als dat niet zo is, ligt het aan de (niet-interessante) geïnterviewde."
 

  Ben Vree,
CEO APM Terminals


 
 

"Sinds mijn jaren als CEO van Smit Internationale NV maak ik regelmatig gebruik van Marc Paulissen van Heldere Taal voor het schrijven van interne en externe speeches en artikelen. Als mijn vaste tekstschrijver heb ik Marc leren kennen als deskundig en correct, waarbij hij altijd levert zoals afgesproken. Hij zorgt altijd dat hij de opdracht goed heeft begrepen middels een (telefonisch) interview. Daarna zorgt hij voor een terdege voorbereiding door eigen onderzoek naar het onderwerp. Tenslotte levert hij het concept ruim op tijd aan, zodat dit desgewenst nog kan worden aangepast. Kortom, een betrouwbare dienstverlener."

 

QDelft  

"Onze website voldeed al een tijdje niet meer aan onze eisen. Omdat we het goed wilden aanpakken, benaderden we professionals. Niet alleen voor het design en de techniek, maar ook voor de webteksten. Heldere Taal bleek in staat om de belangrijkste eigenschappen van ons bedrijf te inventariseren, en deze goed en helder te formuleren. We waren verder erg blij met de interviews die Heldere Taal afnam bij onze opdrachtgevers. De testimonials van onze klanten zijn de trots van onze website!"