Heldere Taal  
 

Werkwijze
 

 

Hoe gaan we te werk?

Kwaliteit

 

We laten niets aan het toeval over voor u. Een tekst is pas klaar, als hij ook echt helemaal af is. Daarom controleren we onze teksten zorgvuldig. Scherp denken en een natuurlijk inzicht in communicatie vormen de basis onder onze communicatieadviezen. Zo zorgen we voor resultaten met toegevoegde waarde.  

 

 

 

Samenwerking

 

Bent u onze opdrachtgever, dan bouwen we graag een hechte relatie met u op. Zodat we uw organisatie leren kennen en u weet wat u aan ons heeft. We gaan graag met mensen om en zijn klantgericht. Plezier in ons werk staat voorop. U ziet het terug in onze aanpak.

 

 

 

Tempo

 

Wilt u snel resultaat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Eerlijk gezegd houden we wel van druk op de ketel. Krijgen we een opdracht van u? Dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Als het nodig is dezelfde dag nog.

 

 

 

Vertrouwelijkheid

 

Heldere Taal voert regelmatig opdrachten uit die betrekking hebben op gevoelige informatie. U kunt er op rekenen dat we daar vertrouwelijk mee omgaan. Alle informatie die u verstrekt blijft gegarandeerd onder ons.