header image vastgoed

Ervaren copywriter vastgoed brengt uw doelen dichterbij

Een huis of project verkopen is niet eenvoudig. Door de hoge huizenprijzen neemt de zin om te verhuizen af en zijn veel potentiële kopers erg kritisch geworden. Hoe verkoopt u in deze uitdagende markt uw huis of project? In onze ogen begint alles bij teksten die feilloos overbrengen waarom het zo fijn wonen is in de huizen die u aanbiedt.

Informeren en overtuigen
Voor de meeste huizenkopers is het aanschaffen van een woning de uitgave van hun leven. Als verkopende partij moet je daarom je best doen om potentiële kopers goed te informeren én te overtuigen. De basis daarvoor vormt het huis of project zelf, maar dan begint het pas. Hoe prijs je huizen met succes aan en hoe kun je kopers voor je winnen? Als ervaren copywriter vastgoed creëren wij effectieve teksten, die uw doelgroep aanzetten tot actie.

Onze criteria voor een goede ‘huizentekst’
Een tekst over een huis of project moet in de eerste plaats natuurlijk kloppen. Dat betekent dat je informatief en reëel moet zijn, zonder te overdrijven. Tegelijk moeten de sterke punten overtuigend naar voren komen. Maar wat zijn die sterke punten? Wij hebben daar een eigen kijk op. Of een huis een dakraam heeft, een derde toilet en een schuur, is leuk om te weten, maar niet meer dan dat. Uit ervaring weten we dat veel kopers pas echt geraakt worden door zaken als karakter, ruimte, sfeer en woonomgeving, terwijl ook duurzaamheid bovenaan hun lijstje staat. Al die aspecten brengen we feilloos onder woorden, in aantrekkelijke teksten.

Pakkende verhalen voor ieder huis en elk project
Ieder huis heeft wel iets unieks, en ieder project heeft zijn mooie kanten. Het is de kunst om dat goed te vertellen. Een kunst die wij als geen ander beheersen. Van eengezinswoningen, 2-onder-1-kaphuizen tot en met luxe villa’s en waterwoningen: we slagen er altijd in om het juiste gevoel op te roepen. Door onze frisse blik en brede ervaring, weten we de sterke punten van iedere woning en ieder project haarscherp in beeld te brengen. Op basis daarvan creëren we prikkelende en overtuigende teksten, die blijven hangen in de hoofden van mensen.

Meer weten?
Heldere Taal beschikt over veel ervaring met het ontwikkelen van teksten voor de vastgoedsector, zowel over individuele huizen als over grote projecten. Dat doen we onder meer voor projectontwikkelaars als BPD, grote bouwbedrijven, lokale woningstichtingen en gemeentes. Wilt u meer weten over onze expertise als tekstschrijver bouw & vastgoed? Bel met Heldere Taal op 015-268.26.52, of stuur een mail naar info@helderetaal.nl.