Gespecialiseerde tekstschrijver voor de financiële sector

Financiële onderwerpen vragen om duidelijkheid
Het ontwikkelen van ‘financial copy’ is een specialiteit binnen mijn hoofdactiviteiten copywriting, journalistiek en redactie.

Kennis en ervaring
Helder schrijven over complexe financiële onderwerpen is een vak apart. Een vak dat ik als geen ander versta. Omdat ik naast een opleiding aan de Schrijversschool ook een afgestudeerd jurist ben met het accent op vakken als effectenrecht, bedrijfseconomie en macro-economie, beschik ik van huis uit over specifieke kennis en ervaring op financieel-economisch gebied. Hierdoor kan ik snel en efficiënt de vertaalslag maken naar heldere en aantrekkelijke teksten. Dat vind ik niet alleen leuk om te doen, maar ook belangrijk. Hoe ingewikkeld een financieel onderwerp ook is, een tekst moet altijd duidelijk en foutloos zijn, professioneel overkomen en uitnodigen om te lezen.

Asset managers, banken en verzekeraars
Als financieel copywriter werk ik voor asset managers, banken en verzekeraars. Zo help ik banken en verzekeraars bijvoorbeeld met brochures, mailings en nieuwsbrieven voor hun klanten. De beleggingswereld is een speciaal aandachtsgebied waarin ik zeer goed thuis ben. Termen als credit spread, duration en quantitative easing hebben voor mij geen geheimen. Wilt u als asset manager een aantrekkelijk en duidelijk verhaal creëren over uw financiële producten, binnen de grenzen van compliance? Of beleggers een prettig leesbare update geven over de markten? Laat dan niets aan het toeval over. Als gespecialiseerd tekstschrijver voor de financiële sector zorg ik voor heldere en overtuigende teksten en denk ik actief met u mee over de inhoud.

Meer weten?
Meer weten over mijn vaardigheden als financial copywriter? Neem dan per telefoon of e-mail contact op met Heldere Taal voor meer informatie.

“Binnen de financiële dienstverlening is het de uitdaging om vaak complexe materie te vertalen naar een heldere en effectieve tekst. Heldere Taal begrijpt dat uitstekend.”

Robeco (Corporate Marketing)