Werk

Voorproefje van mijn werk
Heldere Taal is opgericht in 2000. Ik zou wel honderden voorbeelden van mijn werk willen laten zien. Maar dat doe ik toch maar niet. Om een indruk te geven, staat hieronder een kleine impressie. Meer voorbeelden zien? Dat kan natuurlijk altijd. Ik hoor het graag!

Het merk en zijn verhaal: Vitreq

Online story voor merkenrechtadvocaten NLO Shieldmark. Naast de periodieke realisatie creëerde ik ook het concept voor deze rubriek.

Stijgende inflatie

Online nieuwsitem voor Robeco. Voor deze vermogensbeheerder ontwikkel en redigeer ik uiteenlopende MC-teksten.

Historische strafgevangenis

Online story voor BAM Wonen over de herontwikkeling van de Noordsingel-gevangenis tot unieke woonlocatie in Rotterdam.

Business Brochure Citroën

Brochure voor Citroën over het modellenaanbod en de services voor zakelijke rijders. Concept, opzet en tekst ontwikkeld door Heldere Taal.

Top 3 stranden

Artikel over duurzame stranden in Nederland en het VK voor de ‘Insight’, het relatiemagazine van de ESG-alerte asset manager Kempen & Co.

Beleggen in vastgoed

Journalistiek artikel over de ins en outs van beleggen in vastgoed voor het relatiemagazine van Van Lanschot Bankiers.

Bavaria City Racing

Advertorial voor de RET, gepubliceerd in dagblad Metro. Voor de RET ontwikkelde ik honderden advertorials, nieuwsbrieven en voorlichtingsmateriaal.

Olympische spelen

Artikel voor Markets Update, het beleggingsmagazine van ABN Amro (zie pag. 12/13). Ook vier andere items in deze special over China kwamen van mijn hand.

De passie van…

Deze periodieke human interest rubriek verzorg ik voor ‘Kompas’, het personeelsblad van scheepsbouwer IHC, naast tal van andere items.

Alles in huis voor een schone bodem

Corporate brochure voor BAM Milieu. Voor bouwbedrijf BAM ontwikkelde ik in de loop der jaren teksten voor tal van MC-producties.

Charity Brochure

Charity Brochure voor mensen die goede doelen steunen en de hulp die ze daarbij kunnen krijgen. Copywriting voor Van Lanschot Bankiers.

Architectuur in China

Human interest verhaal voor het personeelsblad van Gemeentewerken Rotterdam. Als geboren en getogen Rotterdammer schrijf ik met veel liefde voor en over deze stad.