Werk

Een voorproefje van ons werk
Heldere Taal is opgericht in 2000. We zouden wel honderden voorbeelden van ons werk willen laten zien. Maar dat doen we toch maar niet. Om een indruk te geven, ziet u hieronder een kleine impressie. Wilt u meer voorbeelden zien? Dan kan dat natuurlijk altijd. We horen het graag van u.

Het merk en zijn verhaal: Vitreq

Online story voor merkenrechtadvocaten NLO Shieldmark. Naast de periodieke realisatie creëerden we ook het concept voor deze rubriek.

Stijgende inflatie

Online nieuwsitem voor Robeco. Voor deze vermogensbeheerder ontwikkelen en redigeren we uiteenlopende MC-teksten.

Historische strafgevangenis

Online story voor BAM Wonen over de herontwikkeling van de Noordsingel-gevangenis tot unieke woonlocatie in Rotterdam.

De Taalkamer

Artikel voor ‘Ymere Ontmoet’, de huurderskrant van woningcorporatie Ymere. Interview met een vrijwilligersinitiatief dat vluchtelingen helpt om Nederlands te leren.

Top 3 stranden

Artikel over duurzame stranden in Nederland en het VK voor de ‘Insight’, het relatiemagazine van de ESG-alerte asset manager Kempen & Co.

Beleggen in vastgoed

Journalistiek artikel over de ins en outs van beleggen in vastgoed voor het relatiemagazine van Van Lanschot Bankiers.

Bavaria City Racing

Advertorial voor de RET, gepubliceerd in dagblad Metro. Voor de RET ontwikkelden we honderden advertorials, nieuwsbrieven en voorlichtingsmateriaal.

Olympische spelen

Artikel voor Markets Update, het beleggingsmagazine van ABN Amro (zie pag. 12/13). Ook vier andere items in deze special over China kwamen van onze hand.

De passie van…

Deze periodieke human interest rubriek verzorgen we voor ‘Kompas’, het personeelsblad van scheepsbouwer IHC, naast tal van andere items.

Alles in huis voor een schone bodem

Corporate brochure voor BAM Milieu. Voor bouwbedrijf BAM ontwikkelden we in de loop der jaren teksten voor tal van MC-producties.

Charity Brochure

Charity Brochure voor mensen die goede doelen steunen en de hulp die ze daarbij kunnen krijgen. Copywriting voor Van Lanschot Bankiers.

Architectuur in China

Human interest verhaal voor het personeelsblad van Gemeentewerken Rotterdam. Door onze Rotterdamse roots schrijven we met veel liefde voor en over deze stad.